Aanmelden is niet meer mogelijk!

Vrouw & Veiligheid

Tijdens deze Internationale Vrouwendag 2024 staat het thema “Vrouw & Veiligheid” centraal. Dankzij de krachtenbundeling van de vrouwelijke ondernemers koepel, Women Entrepreneurs Netherlands en de vrouwelijke leiders en bestuurders in de Topvrouwen Academy en onze kersverse stichting Topvrouwen Nederland in samenwerking met de sterke locatiepartner, Musis Sacrum Theater, wordt het thema Vrouw & Veiligheid groots neergezet.

Onderwerpen

➢ Veiligheid in de wereld
➢ Vrouw & Veiligheid
➢ Veiligheid in huiselijke sfeer
➢ Veiligheid & gezondheid
➢ Veiligheid op de werkvloer

8 maart 2024

15.30 - 20.30 uur

Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar.

Programma

Tijdens deze speciale editie van de Internationale Vrouwendag viering worden al jouw zintuigen op hun wenken bediend. We starten met een aantal topsprekers die ons meenemen in de laatste stand van zaken rondom de ‘veiligheid van vrouwen’ in de wereld, op het werk en in de huiselijke omgeving.

Na de prikkeling van onze mind, vervolgen wij het programma met de prikkeling van ons gevoel tijdens een wervelend optreden gevolgd door prikkeling van onze smaak ter afsluiting met een heerlijk netwerkdiner.

Voor deze speciale Internationale Vrouwendagviering nodigen wij alle vrouwennetwerken uit en stellen wij de toegang open voor alle ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers met ambitie en passie voor netwerken.